اعضای کمپین «ائتلاف»، طی نامه ای به حسن روحانی و محمدرضا عارف، پس از مناظره آخر کاندیداهای ریاست جمهوری خواستار ائتلاف انتخاباتی آنان و حضور یک تن در روزهای باقی مانده تا زمان انتخابات شدند.
به گزارش سراج24 گزارش ها حاکی از آن است که محمدرضا عارف، یکی از دو کاندیدای نزدیک به اصلاحطلبان در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری اسلامی، در یک سخنرانی در قزوین گفت که در انتظار نظر نهایی هاشمی رفسنجانی و خاتمی است و این نظر در خصوص ائتلاف را با حسن روحانی نامزد میانهروها، با «دل و جان گوش خواهد داد». گزارش ها حاکی از آنست که ظاهرا هاشمی از روحانی حمایت می کند.
گفتنی است پس از مناظره روز گذشته کاندیداهای ریاست جمهوری تعداد زیای از حامیان عارف و نزدیکان این چهره سیاسی اصلاح طلب خواستار ائتلاف او با حسن روحانی و کنار رفتن به نفع وی شدند .



